Neeltje Bollen

Verslaggever

Over Neeltje Bollen

Verslaggever Neeltje Bollen is opgeleid als bioloog, maar wist al snel dat ze liever televisieprogramma’s wilde maken. Haar wetenschappelijke achtergrond en haar ruime ervaring bij wetenschapsprogramma’s komt goed van pas bij De Monitor. Een ingewikkeld meetrapport, kamerbrief of wettekst, ze draait haar hand er niet voor om. Als maker vind Neeltje het leuk om complexe onderwerpen creatief, begrijpelijk en menselijk in beeld te brengen. Want televisie is tenslotte om naar te kijken.

Onderzoeken waar Neeltje aan werkt

Veiligheid en handhaving

Financieel bedrog

Stel je hebt een flinke factuur gestuurd naar een bedrijf die niet betaald wordt. Na de zoveelste herinnering, bel je naar de Kamer van Koophandel. Het bedrijf staat niet meer ingeschreven en blijkt&n...

Natuur en milieu

Plaagdieren

Heeft u last van plaagdieren? Ratten in de kelder, marters onder de motorkap of wespen in de tuin? Of bestrijdt u juist plaagdieren? Wij horen graag uw verhaal.

Werk en inkomen

Discriminatie

Je bent zwanger. Yes! Na de zware eerste maanden vol misselijkheid en vermoeidheid voel je je nu goed. Maar helaas blijf je niet lang op die roze wolk zitten.

Toon meer

Artikelen geschreven door Neeltje

donderdag 19 maart 2020

Terug de wijkverpleging in door het coronavirus: “Ik kan weer aan het bed staan”

Ex-wijkverpleegkundige Maartje Lijdsman-Voets staat straks wellicht weer aan het bed. Om haar collega's in tijden van het coronavirus bij te staan heeft ze zich weer laten scholen in alle handelingen.

zaterdag 07 maart 2020

Hoe we ons saaie bestaan ontvluchten in het bos: “Mensen willen belevenis”

Waarom willen we massaal recreëren in de natuur? We vragen het Teun van der Klis, trainer bij NatuurlijkSportief.

vrijdag 28 februari 2020

‘Sinds de aanleg van het MTB-pad heb ik nauwelijks meer wild gespot’

Ruiter Willemijn Bouman ergert zich aan een nieuwe aangelegd MTB-track bij Otterlo. Ze ziet geen wild meer en maakt zich zorgen om de veiligheid van ruiters. Volgens haar is de Veluwe te druk.

Toon meer

Andere teamleden

Anne Mae van Tilburg

Redacteur

Annemae.vantilburg@kro-ncrv.nl

Mijke van Wijk

Redactie

mijke.vanwijk@kro-ncrv.nl

Teun van de Keuken

Presentator televisie

demonitor@kro-ncrv.nl