Neeltje Bollen

Verslaggever

Over Neeltje Bollen

Verslaggever Neeltje Bollen is opgeleid als bioloog, maar wist al snel dat ze liever televisieprogramma’s wilde maken. Haar wetenschappelijke achtergrond en haar ruime ervaring bij wetenschapsprogramma’s komt goed van pas bij De Monitor. Een ingewikkeld meetrapport, kamerbrief of wettekst, ze draait haar hand er niet voor om. Als maker vind Neeltje het leuk om complexe onderwerpen creatief, begrijpelijk en menselijk in beeld te brengen. Want televisie is tenslotte om naar te kijken.

Onderzoeken waar Neeltje aan werkt

Veiligheid en handhaving

Financieel bedrog

Stel je hebt een flinke factuur gestuurd naar een bedrijf die niet betaald wordt. Na de zoveelste herinnering, bel je naar de Kamer van Koophandel. Het bedrijf staat niet meer ingeschreven en blijkt&n...

Natuur en milieu

Plaagdieren

Heeft u last van plaagdieren? Ratten in de kelder, marters onder de motorkap of wespen in de tuin? Of bestrijdt u juist plaagdieren? Wij horen graag uw verhaal.

Werk en inkomen

Discriminatie

Je bent zwanger. Yes! Na de zware eerste maanden vol misselijkheid en vermoeidheid voel je je nu goed. Maar helaas blijf je niet lang op die roze wolk zitten.

Toon meer

Artikelen geschreven door Neeltje

donderdag 29 oktober 2020

Hoogleraar over reactie gemeente: “Wonderlijke en kwalijke uitleg Archiefwet”

De gemeente Dordrecht komt met een online statement op onze uitzending waarin ze vier e-mails van een bijstandsgerechtigde onterecht hebben weggegooid. Hoogleraar archiefwetgeving Jeurgens reageert.

woensdag 30 september 2020

Waarom zijn e-mails lastig bewijs in juridische zaken?

Bijstandsgerechtigde Robin stuurde de gemeente e-mails om vrijwilligerswerk te melden. De gemeente zegt de e-mails niet te hebben ontvangen. Waarom hielden zijn e-mails geen stand in de rechtszaal?

dinsdag 15 september 2020

Doofblinde Ina (76) is bang dat ze door de Floriade haar thuishulp verliest

De doofblinde Almeerse Ina (76) maakt zich zorgen over de komst van de Floriade, de wereldtuinbouwtentoonstelling die in 2022 door Almere wordt georganiseerd. Gaat die tot bezuinigingen leiden?

Toon meer

Andere teamleden

Judith Meulendijks

Redacteur

judith.meulendijks@kro-ncrv.nl

Marlies van de Meent

Impact producer

marlies.vandemeent@kro-ncrv.nl

Marjolein Schut

Redacteur

marjolein.schut@kro-ncrv.nl