Mantelzorg

Gezondheid en zorg

Dagbestedingen zijn gesloten en zorg rondom ouderen thuis wordt op dit moment zoveel mogelijk afgeschaald om de kans op besmetting met het coronavirus te voorkomen en capaciteit vrij te maken voor noodzakelijke zorg en voor cliënten met het coronavirus. Maar als we niet oppassen keren de goedbedoelde coronamaatregelen zich tegen onze kwetsbare ouderen thuis.

Ben jij mantelzorger of thuiszorgmedewerker? Hoe ervaar jij de situatie nu? Redden ouderen thuis het zonder dagbesteding en zorg aan huis? Of vrees je voor hun welbevinden? Laat het ons weten.

Lees verder

Deel dit onderzoek

We zoeken nog meer informatie over dit onderwerp. Help ons mee!

Ben jij mantelzorger, thuiszorgmedewerker of casemanager dementie en wil je je ervaring delen? Zorg rondom ouderen thuis wordt op dit moment zoveel mogelijk afgeschaald om de kans op besmetting met het coronavirus te voorkomen. Maar als we niet oppassen keren de goedbedoelde coronamaatregelen zich tegen onze kwetsbare ouderen thuis. Ben jij mantelzorger of thuiszorgmedewerker? Hoe ervaar jij de situatie nu? Redden ouderen thuis het zonder dagbesteding en zorg aan huis? We willen graag met je in contact komen!

451 mensen vinden dit onderwerp interessant voor een uitzending