Duiveluitdrijvingen bij kinderen

28 januari 2020 07:25
Deze video op je eigen site plaatsen.

Deze video op je eigen site plaatsen?
Kopieer hier de embedcode.

Er is geen toezicht op gesloten religieuze gemeenschappen in ons land. De van oorsprong Deense christelijke beweging 'De Laatste Reformatie' voert demonenuitdrijvingen uit, onder andere op kinderen. Wat doet dat met je als kind? Eva maakte het zelf mee en heeft het als schadelijk ervaren. 'Ik vind het eigenlijk een vorm van kindermishandeling.' Hoe gaan we om met religieuze groeperingen die dit soort rituelen uitvoeren? En wie beschermt kinderen die binnen deze gemeenschappen opgroeien?

Lees verder

"Religieuze gemeenschappen in Nederland"

We doen onderzoek naar religieuze en zingevende organisaties in Nederland. Voor buitenstaanders is het niet altijd zichtbaar wat zich binnen een religieuze beweging afspeelt. Wat gebeurt er als...
Alles over dit onderzoek

Veiligheid en handhaving / Religieuze gemeenschappen in Nederland

Ervaringsverhalen gezocht

Wij gaan door met ons onderzoek naar duiveluitdrijving en we zijn op zoek naar ervaringsverhalen. Ben jij bevrijd van demonische invloeden terwijl je eigenlijk professionele (psychische) hulp nodig had? Of is er zelfs door professionals (bijvoorbeeld leerkrachten of GGZ-medewerkers) geadviseerd om deze therapie te volgen? Vertel ons jouw ervaring!
Deel jouw ervaring

Anne Mae van Tilburg

Redacteur

Deel jouw ervaring