Stephanie Sint Nicolaas

Redacteur

Over Stephanie Sint Nicolaas

Stephanie Sint Nicolaas voltooide na een bachelorstudie geschiedenis een master Journalistiek en Nieuwe Media. Ze werkte voor zowel radio (Radio 1) als voor verschillende journalistieke televisieprogramma's (Knevel en van den Brink, Rondom 10, Debat op 2, Altijd Wat). In haar vrije tijd fotografeert ze graag en net als in haar redactiewerk is het doel om bijzondere verhalen van mensen in beeld te brengen. Voor De Monitor deed ze research, en filmt en monteert ze nu video's voor social media.

Onderzoeken waar Stephanie aan werkt

Werk en inkomen

Debat 'Werken voor je uitkering'

Iets 'terug' doen voor je bijstandsuitkering, bijvoorbeeld in de vorm van een tegenprestatie. Is dat eerlijk en nuttig? Of schieten mensen met een uitkering daar niets mee op?

Werk en inkomen

Flexwerk

Flexwerk neemt steeds vaker de plaats in van de ouderwetse vaste baan. Is dat een goede ontwikkeling? Of ondermijnen we hiermee de rechten van een groeiende groep Nederlanders?

Werk en inkomen

Debat arbeidsmarkt

Het Monitor Debat is een nieuw tv-programma van de makers van De Monitor. In aanloop naar de landelijke verkiezingen discussiëren we iedere week met jou over maatschappelijke thema’s. He...

Toon meer

Artikelen geschreven door Stephanie

maandag 30 maart 2020

Verpleegkundige over haar eerste week op de corona-afdeling: “Ineens krijgt corona een gezicht”

In deze video blikt verpleegkundige Linda terug op haar eerste week op de corona-afdeling. Wat heeft ze zoal meegemaakt? En hoe houdt ze zich staande?

donderdag 26 maart 2020

Ggz-hulpverlener gaat ondanks risico’s op huisbezoek: “Beter dan een uurtje beeldbellen”

De coronacrisis treft niet alleen de fysieke gezondheid van vele Nederlanders, maar óók de psychische. Hoe is het voor mensen die in psychische nood zijn, dat de zorg steeds meer op afstand moet worde

woensdag 25 maart 2020

Verpleegkundige Linda werkt op de corona-afdeling: “Ik zie de angst bij die mensen"

De komende weken volgen we enkele artsen en verpleegkundigen in de vorm van een (video)dagboek. Hoe houden zij zich staande in de coronacrisis?

Toon meer

Andere teamleden

Odette Joosten

Verslaggever

odette.joosten@kro-ncrv.nl

Judith Meulendijks

Redacteur

judith.meulendijks@kro-ncrv.nl

Karen Geurtsen

Redacteur

karen.geurtsen@kro-ncrv.nl