Stephanie Sint Nicolaas

Redacteur

Over Stephanie Sint Nicolaas

Stephanie Sint Nicolaas voltooide na een bachelorstudie geschiedenis een master Journalistiek en Nieuwe Media. Ze werkte voor zowel radio (Radio 1) als voor verschillende journalistieke televisieprogramma's (Knevel en van den Brink, Rondom 10, Debat op 2, Altijd Wat). In haar vrije tijd fotografeert ze graag en net als in haar redactiewerk is het doel om bijzondere verhalen van mensen in beeld te brengen. Voor De Monitor deed ze research, en filmt en monteert ze nu video's voor social media.

Onderzoeken waar Stephanie aan werkt

Werk en inkomen

Debat 'Werken voor je uitkering'

Iets 'terug' doen voor je bijstandsuitkering, bijvoorbeeld in de vorm van een tegenprestatie. Is dat eerlijk en nuttig? Of schieten mensen met een uitkering daar niets mee op?

Werk en inkomen

Flexwerk

Flexwerk neemt steeds vaker de plaats in van de ouderwetse vaste baan. Is dat een goede ontwikkeling? Of ondermijnen we hiermee de rechten van een groeiende groep Nederlanders?

Werk en inkomen

Debat arbeidsmarkt

Het Monitor Debat is een nieuw tv-programma van de makers van De Monitor. In aanloop naar de landelijke verkiezingen discussiëren we iedere week met jou over maatschappelijke thema’s. He...

Toon meer

Artikelen geschreven door Stephanie

donderdag 14 mei 2020

Suzanne uit de GGZ-kliniek: “Nu weer wennen aan de wereld en hoe alles hier gaat”

Drie weken lang zit Suzanne in een kliniek nadat ze in verwarde staat ’s nachts de straat op ging. Eindelijk is ze weer vrij, en daar is ze blij mee.

donderdag 30 april 2020

Verward tijdens corona: “Ik hoorde dat er politie bij is gekomen”

Suzanne heeft autisme en een persoonlijkheidsstoornis. Hoewel ze hard haar best doet om deze tijd goed door te komen, gaat het op een nacht toch mis.

dinsdag 21 april 2020

Voor het eerst verward tijdens corona: “Ik ben tweeënhalf uur kwijt”

Vorige week zagen we hoe Suzanne haar psychische problemen zo goed mogelijk onder controle probeert te houden nu heel haar dagelijks leven anders is door de corona-crisis. Deze week gaat het toch mis.

Toon meer

Andere teamleden

Karen Geurtsen

Redacteur

karen.geurtsen@kro-ncrv.nl

Leontien Aarnoudse

Redactie

leontien.aarnoudse@kro-ncrv.nl

Thomas Mulder

Datajournalist

thomas.mulder@kro-ncrv.nl