Rembrandt van der Heijden

Redactie

Onderzoeken waar Rembrandt aan werkt

Wet-en regelgeving

Financieel bedrog

Stel je hebt een flinke factuur gestuurd naar een bedrijf die niet betaald wordt. Na de zoveelste herinnering, bel je naar de Kamer van Koophandel. Het bedrijf staat niet meer ingeschreven en blijkt&n...

Natuur en milieu

Boer en beleid

Het gaat slecht met de biodiversiteit in Nederland en we moeten de doelen van het klimaatakkoord halen. De landbouwsector is vervuilend en stoot veel stikstof uit.

Natuur en milieu

Plaagdieren

Heeft u last van plaagdieren? Ratten in de kelder, marters onder de motorkap of wespen in de tuin? Of bestrijdt u juist plaagdieren? Wij horen graag uw verhaal.

Toon meer

Artikelen geschreven door Rembrandt

zaterdag 09 november 2019

Stress en uitputting door ongedierte: ‘Ik ben zelfs voor een psycholoog gaan kijken’

Jacqueline van Dongen, die al 16 jaar in het Haagse Moerwijk woont. Jacqueline en haar dochter hebben al jaren last van ongedierte en achterstallig onderhoud in- en rondom hun woning.

vrijdag 01 november 2019

Eerste hulp bij rattenoverlast

Vanaf 2023 mogen alleen professionals nog rattengif gebruiken. Voor particulieren is het dan verboden. Maar gelukkig kan het ook anders. Lees het hier.

zondag 27 oktober 2019

Rattenplaag drijft Haagse wijk tot wanhoop: ‘We durven niet meer naar buiten’

Conny Ligtvoet startte de Actiegroep Rattenprobleem Moerwijk om de plaag tegen te gaan. ‘De gemeente doet niet genoeg en wij blijven met de problemen zitten, echt om te huilen!’

Toon meer

Andere teamleden

Anne Mae van Tilburg

Redacteur

Merel Driessen

Redacteur

Silvia Geurts

Redacteur