Huub Floor

Verslaggever

Over Huub Floor

Huub Floor is een dertiger met een ziel van een doorgewinterde onderzoeksjournalist. Met flair, uitdagend en soms tot op het randje maakt hij verhalen. Maar niet voordat onomstotelijk vast staat dat wat hij onderzoekt ook klopt. Daarom schuwt hij het ook niet om dikke stapels documenten door te spitten waarbij hij snel tot de kern komt. Een lekker verhaal is leuk, maar het moet wel kloppen.

Onderzoeken waar Huub aan werkt

Gezondheid en zorg

Zorg aan huis

Wat merken deze zorgmedewerkers én hun cliënten van de coronacrisis? Ben jij thuiszorgmedewerker en maak je je zorgen hoe je de zorg veilig kan verlenen?

Werk en inkomen

UWV

Door de jaren heen krijgen we regelmatig tips over de uitkeringsinstantie UWV. Veel klachten gaan over hoe mensen zich behandeld voelen. De arbeidsongeschiktheidskeuring komt daarin vaak voorbij. W...

Veiligheid en handhaving

Ontgroeningen

Mysterieus. Dat is in één woord het onderwerp én de manier waarop een nieuwe tipgever ons op een nieuw spoor zet. Via een direct bericht op Twitter wordt onze interesse gewekt:...

Toon meer

Artikelen geschreven door Huub

woensdag 04 maart 2020

“Dankzij neurofeedback kom ik weer zonder problemen de dag door”

In Nederland zijn er tientallen bedrijven waar je neurofeedback kan volgen. Voor autisme, ADHD, slaapproblemen en angststoornissen. Maar werkt dat ook?

vrijdag 28 februari 2020

Professor over neurofeedback bij ADHD: ‘Het is een doodlopende steeg’

Maar er is veel meer wetenschappelijk onderzoek nodig om neurofeedback aan te kunnen prijzen als bewezen redmiddel, zo betoogd de neuropsycholoog met een aantal vakgenoten.

zaterdag 22 februari 2020

Resultaat behandeling neurofeedback bij ADHD en autisme niet te voorspellen

In het Tijdschrift voor Neuropsychologie verscheen in 2018 een artikel met de conclusie dat neurofeedback ‘bij ADHD als een effectief behandeling'.

Toon meer

Andere teamleden

Yvonne Verkaik

Redacteur

yvonne.verkaik@kro-ncrv.nl

Karen Geurtsen

Redacteur

karen.geurtsen@kro-ncrv.nl

Robbert ter Weijden

Verslaggever

robbert.terweijden@kro-ncrv.nl