Huub Floor

Verslaggever

Over Huub Floor

Huub Floor is een dertiger met een ziel van een doorgewinterde onderzoeksjournalist. Met flair, uitdagend en soms tot op het randje maakt hij verhalen. Maar niet voordat onomstotelijk vast staat dat wat hij onderzoekt ook klopt. Daarom schuwt hij het ook niet om dikke stapels documenten door te spitten waarbij hij snel tot de kern komt. Een lekker verhaal is leuk, maar het moet wel kloppen.

Onderzoeken waar Huub aan werkt

Gezondheid en zorg

Zorg aan huis

Wat merken deze zorgmedewerkers én hun cliënten van de coronacrisis? Ben jij thuiszorgmedewerker en maak je je zorgen hoe je de zorg veilig kan verlenen?

Werk en inkomen

UWV

Door de jaren heen krijgen we regelmatig tips over de uitkeringsinstantie UWV. Veel klachten gaan over hoe mensen zich behandeld voelen. De arbeidsongeschiktheidskeuring komt daarin vaak voorbij. W...

Veiligheid en handhaving

Ontgroeningen

Mysterieus. Dat is in één woord het onderwerp én de manier waarop een nieuwe tipgever ons op een nieuw spoor zet. Via een direct bericht op Twitter wordt onze interesse gewekt:...

Toon meer

Artikelen geschreven door Huub

dinsdag 05 mei 2020

Zorgleerling: “Kan ik niet terug naar de jeugdgevangenis? Daar krijg ik tenminste les”

Leerlingen zitten massaal thuis en leerplichtambtenaren moeten op een nieuwe manier spijbelen aanpakken tijdens de corona crisis.

donderdag 23 april 2020

Scholen over heropening: “Geef ons rust en ruimte”

Basisscholen gaan 11 mei weer open en zijn daar blij mee, maar het voorgezet onderwijs moet nog wachten. Wat gaat er straks gebeuren als de kinderen weer naar school gaan en corona nog onder ons is.

maandag 20 april 2020

Schooldirecteur: “Voor een deel van onze kinderen is thuisonderwijs gewoon geen optie”

Kwetsbare leerlingen lopen een leerachterstand op door de corona-crisis. Hoe erg is dat? En hoe moet het straks verder als de scholen weer opengaan?

Toon meer

Andere teamleden

Stephanie Sint Nicolaas

Redacteur

stephanie.sintnicolaas@kro-ncrv.nl

Bastiaan Hetebrij

Verslaggever

bastiaan.hetebrij@kro-ncrv.nl

Judith Meulendijks

Redacteur

judith.meulendijks@kro-ncrv.nl