Anne Mae van Tilburg

Redactie

Over Anne Mae van Tilburg

In het voorjaar van 2017 begon ik als stagiair bij De Monitor. Toen hield ik mij bezig met het dossier Gaswinning in Groningen en werkte ik mee aan een uitzending over voedselverspilling. Inmiddels werk ik aan een uitzending over telefoongebruik achter het stuur binnen het dossier Verkeersveiligheid.

Onderzoeken waar Anne Mae aan werkt

Verkeer en vervoer

Verkeersveiligheid

Het gaat niet goed met de verkeersveiligheid in Nederland. Het aantal ernstig gewonden en het aantal doden in het verkeer is de laatste jaren gestegen. Burgers, gemeenten en deskundigen roepen dat ...

Werk en inkomen

Werken met een beperking

Sinds 1 januari 2015 geldt de Participatiewet. Een belangrijk speerpunt van deze wet is om méér mensen met een arbeidsbeperking aan het werk te krijgen. In dit dossier onderzoeken we ...

Wet-en regelgeving

Lokaal bestuur

Gemeentes en provincies hebben veel invloed op onze leefomgeving, maar de controle daarop staat onder druk en dat leidt mogelijk tot meer misstanden. Wij willen hier meer over te weten komen.

Toon meer

Artikelen geschreven door Anne Mae

donderdag 23 mei 2019

Lage tarieven, en toch hoge winst bij thuiszorgorganisaties

Thuiszorgbedrijven die veel winst maken. Dat is nogal opmerkelijk, want gemeenten betalen vaak een laag tarief voor de geïndiceerde uren zorg.

zondag 19 mei 2019

Wakker worden van de treintrillingen? Teun logeert langs het spoor in Rijen.

‘Ik zeg altijd tegen iedereen: kom eens een nachtje bij mij slapen, dan ervaar je zelf wat de trillingen met je doen,’ vertelt Dorien van der Teems als we haar spreken voor ons onderzoek.

zaterdag 18 mei 2019

Spoorvervoerders zien geen heil in langzamer rijden om overlast tegen te gaan

Op meerdere plekken in Nederland hebben omwonenden van het spoor last van trillingen door het toegenomen treinverkeer.

Toon meer

Andere teamleden

Odette Joosten

Verslaggever

Wouter Hoek

Redactie

Alje Kamphuis

Verslaggever