Anne Mae van Tilburg

Redactie

Over Anne Mae van Tilburg

In het voorjaar van 2017 begon ik als stagiair bij De Monitor. Toen hield ik mij bezig met het dossier Gaswinning in Groningen en werkte ik mee aan een uitzending over voedselverspilling. Inmiddels werk ik aan een uitzending over telefoongebruik achter het stuur binnen het dossier Verkeersveiligheid.

Onderzoeken waar Anne Mae aan werkt

Verkeer en vervoer

Verkeersveiligheid

Het gaat niet goed met de verkeersveiligheid in Nederland. Het aantal ernstig gewonden en het aantal doden in het verkeer is de laatste jaren gestegen. Burgers, gemeenten en deskundigen roepen dat ...

Werk en inkomen

Werken met een beperking

Sinds 1 januari 2015 geldt de Participatiewet. Een belangrijk speerpunt van deze wet is om méér mensen met een arbeidsbeperking aan het werk te krijgen. In dit dossier onderzoeken we ...

Wet-en regelgeving

Lokaal bestuur

Gemeentes en provincies hebben veel invloed op onze leefomgeving, maar de controle daarop staat onder druk en dat leidt mogelijk tot meer misstanden. Wij willen hier meer over te weten komen.

Toon meer

Artikelen geschreven door Anne Mae

woensdag 17 april 2019

Trillingen door toenemend treinverkeer: ‘Je kan niet zeggen, de bewoners hebben pech’

Het spoor wordt de laatste jaren steeds intensiever gebruikt, en in de toekomst lijkt dit alleen nog maar toe te nemen. Maar in Rijen (Noord-Brabant) hebben ze daar last van.

donderdag 04 april 2019

’Te weinig budget bij kwart van pgb-houders om zorgverleners te betalen.’

Een kwart van de mensen met een persoonsgebonden budget (pgb) krijgt te weinig geld om hun zorgverleners te betalen. Dat blijkt uit onderzoek onder de achterban van Per Saldo en MantelzorgNL.

woensdag 03 april 2019

‘Te weinig geld binnen pgb om de kosten te dekken’

Een kwart van de mensen met een persoonsgebonden budget (pgb) krijgt te weinig geld om hun zorgverleners te betalen. Dat blijkt uit onderzoek onder de achterban van Per Saldo en MantelzorgNL.

Toon meer

Andere teamleden

Saskia Adriaens

Verslaggever

Sietze van Loosdregt

Redacteur

Redactie de Monitor

editor