Ons onderzoek begint bij jou!

Vanaf 4 september elke dinsdag om 21.25 uur op NPO2

Wet-en regelgeving / Politiegeweld

Oproep: politiegeweld

Agenten mogen als enigen geweld toepassen in hun beroep. Dat is soms ook de enige manier om een situatie snel tot een goed einde te brengen, maar zomaar geweld gebruiken mag niet. Wij zijn benieuwd of dit goed te controleren is. Heb jij (burgers, maar ook zeker agenten) te maken gehad met politiegeweld? Tip ons!
Deel jouw ervaring

Niels van Nimwegen

Verslaggever

Deel jouw ervaring

Meld je aan voor de Monitor meeting!

Praat mee over de toekomst van onze ouderenzorg.

Op dinsdag 25 september organiseren we een Monitor Meeting. In de bibliotheek van Zoetermeer gaan we met ervaringsdeskundigen en experts in gesprek over de zorg voor ouderen. Is doorbehandelen altijd de beste optie? U kunt het gesprek bijwonen. Als toeschouwer, maar u bent ook van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het gesprek!

Bestel je gratis ticket hier

Laatste artikelen

Algemeen / Vaccinaties

Moet je een anti-vaccinatie boek kunnen uitgeven?

dinsdag 18 september 2018

Ga naar alle artikelen

Deel jouw ervaring en help ons verder!

De Monitor werkt aan de hand van tips en ervaringen van het publiek, want samen weten we meer. De Monitor kaart maatschappelijke problemen aan en onderzoekt hoe die kunnen ontstaan. We waarderen je mening, maar we zijn vooral benieuwd naar jouw ervaring.

Deel jouw ervaring

Marijn Frank

Presentator online

Deel jouw ervaring

Over De Monitor

Monitor is het onderzoeksjournalistieke platform van KRO-NCRV. Wij onderzoeken maatschappelijke kwesties met behulp van de kennis, ervaringen en input van het publiek. Een eigentijdse vorm van journalistiek: crowdsourcing. De Monitor snijdt maatschappelijke thema’s aan als zorg, werk, veiligheid, onderwijs, duurzaamheid en wonen. Samen met jullie tips proberen we misstanden op te sporen en bij te dragen aan verandering.

Meer over De Monitor
Maak kennis met het team