Monitor Meeting over woningtekort. Meld u aan!

donderdag 04 oktober 2018 Leestijd: 1 min.

Monitor Meeting in Zoetermeer / KRO-NCRV

Tessa Beijer

Online redacteur

tessa.beijer@kro-ncrv.nl

donderdag 04 oktober 2018 Leestijd: 1 min.

Wat te doen als je door een scheiding of andere onverwachte gebeurtenis op straat dreigt te komen, omdat er te weinig betaalbare (huur)woningen beschikbaar zijn? Hoe kan dit tekort worden opgelost? En welke alternatieven zijn er?

Bestel hier je tickets voor de Monitor Meeting in Ede.

Op dinsdag 30 oktober gaat Teun van de Keuken over deze vragen in gesprek met woningcorporaties, makelaars, de (lokale) politiek en woningzoekenden. Inloop is om 19.30, het gesprek begint om 20.00 uur.

De Monitor Meetings worden georganiseerd naar aanleiding van een uitzending van het KRO-NCRV televisieprogramma De Monitor. Rondom een actueel thema wordt een gesprek gefaciliteerd tussen burgers en betrokkenen. Een gesprek waarbij gekeken wordt naar de oorzaken van de problemen, maar ook naar de mogelijke oplossingen. De basis voor het gesprek is ons onderzoek en onze (televisie- en online) reportages. We hopen dat de Meetings bijdragen aan ontmoeting en gesprek, en mogelijk ook aan het vinden van oplossingen en alternatieven.

De Monitor is een journalistiek platform van KRO-NCRV dat maatschappelijke kwesties aankaart met behulp van de kennis, ervaringen en input van het publiek. De kwesties gaan over onderwerpen waar iedereen in Nederland wel eens mee te maken heeft, zoals zorg, werk, veiligheid, onderwijs, duurzaamheid en wonen. De Monitor zoekt hierbij naar weeffouten in de wet- en regelgeving, fouten waar burgers mee geconfronteerd kunnen worden. 

Bestel hier je tickets.

Locatie Cultura
Adres Molenstraat 45, Ede
Datum 30 oktober 2018
Tijd 20.00 - 21.30

Lees meer over

Algemeen Monitor Meetings
Verkenning Research Opnames Uitzending

1 tips

ontvangen

Dit artikel is geschreven door:

Tessa Beijer

Deel dit artikel

Meer artikelen in dit onderzoek

Toon meer

Meer weten?

De Monitor Meetings worden georganiseerd naar aanleiding van een uitzending van het KRO-NCRV televisieprogramma De Monitor. Rondom een actueel thema wordt een gesprek gefaciliteerd tussen burgers e...
Alles over dit onderzoek