Monitor Meeting over ouderenzorg. Meld u aan!

woensdag 29 augustus 2018 Leestijd: 1 min.

De vorige Monitor Meeting in Vlissingen / De Monitor

Stephanie Sint Nicolaas

Redacteur

stephanie.sintnicolaas@kro-ncrv.nl

woensdag 29 augustus 2018 Leestijd: 1 min.

De Monitor organiseert in samenwerking met Forum Zoetermeer op dinsdag 25 september de Monitor Meeting: 'Doorbehandelen of niet? Gesprekken over ouderenzorg.' Deskundigen, medische experts en betrokkenen praten over behandelen van ouderen op hoge leeftijd. Wat zijn de opties? Operaties liggen voor de hand, maar is dat ook altijd de beste keuze? Hoe ver moeten we gaan met behandelen in de laatste fase van het leven?

De Monitor organiseert in samenwerking met Forum Zoetermeer op dinsdag 25 september de Monitor Meeting: 'Doorbehandelen of niet? Gesprekken over ouderenzorg.' Deskundigen, medische experts en betrokkenen praten over behandelen van ouderen op hoge leeftijd. Wat zijn de opties? Operaties liggen voor de hand, maar is dat ook altijd de beste keuze? Hoever moeten we gaan met behandelen in de laatste fase van het leven? 

U kunt bij deze Meeting aanwezig zijn. Als toeschouwer, maar ook als deelnemer aan het gesprek. Wat is uw eigen ervaring met ouderenzorg? 

De Monitor Meeting wordt geleid door Teun van de Keuken en vindt plaats in Bibliotheek Forum Zoetermeer, Stadhuisplein 1 te Zoetermeer. U bent welkom vanaf 19.30 uur. Het programma duurt van 20.00 tot ongeveer 21.30 uur. Daarna is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een borrel. Toegang is gratis, maar u moet zich wel even aanmelden. Bent u erbij? Meld uzelf dan meteen aan!

Lees meer over

Algemeen Monitor Meetings
Verkenning Research Opnames Uitzending

1 tips

ontvangen

Dit artikel is geschreven door:

Stephanie Sint Nicolaas Redacteur

Stephanie Sint Nicolaas voltooide na een bachelorstudie geschiedenis een master Journalistiek en Nieuwe Media. Ze werkte voor zowel radio (Radio 1) als voor verschillende journalistieke televisieprogramma's (Knevel en van den Brink, Rondom 10, Debat op 2, Altijd Wat). In haar vrije tijd fotografeert ze graag en net als in haar redactiewerk is het doel om bijzondere verhalen van mensen in beeld te brengen. Voor De Monitor deed ze research, en filmt en monteert ze nu video's voor social media.

Lees verder
@stephsint

Deel dit artikel

Meer artikelen in dit onderzoek

Toon meer

Meer weten?

De Monitor Meetings worden georganiseerd naar aanleiding van een uitzending van het KRO-NCRV televisieprogramma De Monitor. Rondom een actueel thema wordt een gesprek gefaciliteerd tussen burgers e...
Alles over dit onderzoek