Lees hier de reactie van Achmea

vrijdag 30 oktober 2015 Leestijd: 0 min.

achmea_0 /

Bastiaan Hetebrij

Verslaggever

bastiaan.hetebrij@kro-ncrv.nl

vrijdag 30 oktober 2015 Leestijd: 0 min.

Reactie Achmea:

In ons onderzoek naar patiëntengelden voor het dossier Dokters in de knel kwamen we dit keer terecht in een ruzie tussen verzekeraar Achmea en de tandartsen. Beide partijen spreken elkaar regelmatig tegen. Hier vind je de uitgebreide reactie van Achmea, met daarbij de door hen meegestuurde voorbeeld 1 en voorbeeld 2.

Heeft u meer informatie over geld waar patiënten recht op hebben, mail ons.

Lees meer over

Gezondheid en zorg Dokters in de knel
Verkenning Research Opnames Uitzending

53 tips

ontvangen

Ervaringsdeskundigen

gezocht

Dit artikel is geschreven door:

Bastiaan Hetebrij Verslaggever

Bastiaan Hetebrij is politicoloog en studeerde in Amsterdam en New York. Hij liep stage bij de Duitse zender Phoenix in Berlijn en werkte als verslaggever bij AT5 en de politieke redactie van RTL-Nieuws. Hij probeert te werken volgens het journalistieke adagium: eerst de feiten, dan het werk, dan de mening en dat doet hij als verslaggever, regisseur en online. Zijn interessegebied is breed. Hij zoekt graag naar belangentegenstellingen, dieperliggende oorzaken en de al dan niet oprechte drijfveren van betrokkenen.

Lees verder
@bhetebrij

Deel dit artikel

Meer artikelen in dit onderzoek

Toon meer

Meer weten?

Zorgverzekeraars controleren via een computersysteem het declaratiegedrag van alle zorgverleners, waaronder huisartsen. Als volgens dat systeem iemand ‘meer dan gemiddeld’ declareert, w...
Alles over dit onderzoek