In gesprek met CDA-Kamerlid Hanke Bruins Slot

vrijdag 10 oktober 2014 Leestijd: 1 min.
Redactie de Monitor

Redactie

redactie@demonitor.kro-ncrv.nl

vrijdag 10 oktober 2014 Leestijd: 1 min.

Vandaag spreken wij opnieuw CDA-Kamerlid Hanke Bruins Slot. We willen van haar weten wat de politiek nu concreet gaat doen naar aanleiding van onze uitzending.cf1474733a130f72de675a391257d668.jpg

In onze reportage lieten wij zien dat buitenlandse tandartsen met een buitenlands beroepsverbod gewoon in Nederland aan de slag zijn. Zoals de van oorsprong Albanese tandarts Veizi, die honderden slachtoffers maakte in Groot-Brittannië en daarna in Nederland aan de slag ging.

Ook zijn we benieuwd naar haar mening over onze nieuwe bevindingen. Want na onze uitzending zijn wij verder gaan zoeken. Zouden er nog meer Veizis in Nederland rondlopen, vroegen wij ons af?

De redactie zegt: : Lees hier meer over Veizi

“Jazeker!”, zo vertelde een tipgever ons - zelf ook tandarts - die zich bij ons meldde. Hij vertelt ons over twee Amerikaanse ‘horror-tandartsen’ die in Nederland hebben gewerkt.

Lees hier meer.

Lees meer over

Gezondheid en zorg Foute Dokters
Verkenning Research Opnames Uitzending

227 tips

ontvangen

Ervaringsdeskundigen

gezocht

Dit artikel is geschreven door:

Redactie de Monitor Redactie
Lees verder
@de_monitor

Deel dit artikel

Meer artikelen in dit onderzoek

Toon meer

Meer weten?

Hoe kan het dat zorgverleners zonder BIG-registratie of met een beroepsverbod in het buitenland wél in Nederland aan de slag zijn? De Monitor over foute dokters en een falend BIG-register.
Alles over dit onderzoek