Het Monitor Debat: Oud in eigen huis

dinsdag 17 januari 2017 Leestijd: 0 min.

Tegen welke drempels lopen ouderen aan die afhankelijk zijn van mantelzorg en thuiszorg? Foto: ANP /

Sietze van Loosdregt

Samensteller

sietze.vanloosdregt@kro-ncrv.nl

dinsdag 17 januari 2017 Leestijd: 0 min.

Het Monitor Debat is een nieuw programma van de makers van De Monitor. In aanloop naar de verkiezingen discussiëren we vier weken lang over maatschappelijk thema’s. In onze tweede uitzending: ouderen moeten steeds langer thuis blijven wonen. Dat is de wil van dit kabinet. Maar hoe gaat dat in de praktijk?

Tegen welke drempels lopen ouderen aan die afhankelijk zijn van mantelzorg en thuiszorg? Heb jij ervaring hiermee? Als oudere, familielid, of zorgverlener? Laat het ons weten. Want je weet: ons onderzoek begint bij jou!Heb je tips over dit onderwerp of wil je meediscussiëren, mail je verhaal naar tip insturen. Uitzending 6 februari, 21:00 uur, NPO2.

Lees meer over

Gezondheid en zorg Debat: Oud in eigen huis
Verkenning Research Opnames Uitzending

Debat: Oud in eigen huis

Uitzending

Deel jouw ervaring 7 andere artikelen in onderzoek

71 tips

ontvangen

Ervaringsdeskundigen

gezocht

Dit artikel is geschreven door:

Sietze van Loosdregt Samensteller

Sietze van Loosdregt komt van het platteland. En dat zie je terug zijn werk. Zo maakte hij voor De Monitor uitzendingen over megastallen, de Q-koorts en windmolens. Maar ook over sociaal maatschappelijke thema’s als het onderwijs en de sociale dienst. Hij begon zijn werk in Hilversum bij het actualiteitenprogramma Netwerk, en werkte daarna onder meer voor de discussieprogramma’s Rondom 10 en Debat op 2.

Lees verder
@sietze_1

Deel dit artikel

Meer artikelen in dit onderzoek

Toon meer

Meer weten?

Het Monitor Debat is een nieuw tv-programma van de makers van De Monitor. In aanloop naar de landelijke verkiezingen discussiëren we iedere week met jou over maatschappelijke thema’s. He...
Alles over dit onderzoek