Cliëntorganisatie LOC maakt zich zorgen over brandveiligheid

vrijdag 10 april 2015 Leestijd: 0 min.

LOC over brandveiligheid /

Robbert ter Weijden

Verslaggever

robbert.terweijden@kro-ncrv.nl

vrijdag 10 april 2015 Leestijd: 0 min.

De Landelijke Organisatie Cliëntenraden (LOC) maakt zich zorgen over de brandveiligheid in zorginstellingen. Het LOC vertegenwoordigt de meeste medezeggenschapsraden in de zorg.

In onze uitzending van komende zondag (12 april om 22.35 uur op NPO 2) vertelt coördinator van het LOC, Marthijn Laterveer dat het de cliëntenraden maar niet lukt om brandveiligheid op de agenda te krijgen.

Lees meer over

Veiligheid en handhaving Brandveiligheid
Verkenning Research Opnames Uitzending

75 tips

ontvangen

Ervaringsdeskundigen

gezocht

Dit artikel is geschreven door:

Robbert ter Weijden Verslaggever
Verslaggever Robbert ter Weijden (1964) rondde in 1990 zijn studie Communicatiewetenschap aan de UvA af. Zes jaar later trad hij in dienst bij de NCRV, een voorloper van KRO-NCRV. Hij was na actualiteitenrubriek Netwerk betrokken bij het opzetten van Altijd Wat en De Monitor, en stond mede aan de wieg van het online platform Brandpunt+. Is geïnteresseerd in welke gevolgen onze complexe samenleving heeft voor gewone mensen.
Lees verder
@rptw

Deel dit artikel

Meer artikelen in dit onderzoek

Toon meer

Meer weten?

Hoe veilig zijn zorginstellingen als het om brandveiligheid gaat? Er bestaat een stelsel van vergunningen en voorschriften. Maar is dit in de praktijk goed geregeld of vooral op papier? En hoe zit ...
Alles over dit onderzoek